Već nekoliko godina uspešno poslujemo sa poznatim brendovima.
Naša štamparija u Nišu je koncepirana u skladu sa vašim idejama, a našim željama, da unapredimo vaš biznis.

Dragi naši klijenti,

 

Zadovoljstvo je sarađivati sa vama i pružiti vam mogućnost unapređenja vašeg biznisa. Štamparija Pro media je “full service” kompanija koja nudi sve vrste savremenih marketing/advertajzing usluga. Specijalizovani smo za svu vrstu štampe kao i izradu svetlećih reklama, 3d slova, ali i konstrukcije za sve vrste reklama. Takođe, u svakom trenutku vam stojimo na raspolaganju da vam pomognemo da napravite reklamni materijal koji će biti što atraktivniji i interesantniji.

Šta je potrebno za prosperitet jedne kompanije?

Naša štamparija je kreirala 3 osnovne komponentne, koje su nužne za uspostavljanje što kvalitetnije i bolje tržišne pozicije vaše kompanije.

Misija

Stvaranje inovativnih rešenja po sistemu” ključ u ruke” sa ciljem postizanja maksimalnog zadovoljstva klijenta i partnera kroz dugogodišnje i prosperitetno partnerstvo.

Vizija

Postati inovtivna kompanija koja se bavi stvaranjem kvalitetnih i inovativnih rešenja kako bi svojim klijentima pružila potpunu uslugu prezentacije.
Stvoriti tradiciju dobrog i transparentnog poslovanja, kako bi zadobili poverenje svih koji su na bilo koji nacin povezali sa našim poslovanjem..

Strategija

Kroz strategiju kojoj su u fokusu elementarne vrednosti, poverenje i odgovornost prema partnerima, ali i zajednici u kojoj živimo i radimo, uz poštavljanje standarda kvaliteta, naša svrha je da otkrivamo, razvijamo i unapređujemo proizvode i usluge koje će poboljšati poslovanje klijenata.

Koje usluge nudi Pro media – naša štamparija u Nišu?

Kreativnost reklame je veoma bitna kako bismo postigli maksimalno zadovoljstvo klijenata i pomogli mu u unapređenju biznisa. Zato je naša štamparija u Nišu pažljivo koncipirala usluge visokog kvaliteta sa efektom prosperiteta vašeg biznisa. U našoj izdvojenoj ponudi nalaze se samo neki od velike palete proizvoda koje vam možemo ponuditi.

R

3D LED svetleća slova su naša prva ponuda i predstavljaju vrlo savremen način reklamiranja. Ova slova mogu biti pravljena od pleksiglasa ili kombinacije prohroma i klirita, drveta i mesinga.

R

Lasersko sečenje i graviranje je autentičan primer reklamiranja vašeg biznisa. Ova vrsta reklame se obavlja laser mašinom.

R

Digitalna štampa velikog formata je koncepirana u skaldu sa željom klijenta. Za ovu reklamu koristimo materijale poput PVC folije, OneWay vision, Citylight i Kanvas.

R

Led neon reklame su još jedna ponuda naše štamparije i predstavljaju vrlo savremen način promovisanja vašeg biznisa.

R

CNC sečenje i graviranje je savremenija i upečatljivija reklama jer CNC-om može da se izvrši 3D obrada, dok mašina za lasersko rezanje može samo da obavi 2D obradu.

R

Digitalna štampa manjih formata je popularna i efikasna tehnika štampanja kako u svetu, tako i kod nas. Ovo je jedan od marketinških načina kojim se izražava kvalitet vašeg poslovanja, vaša individualnost, profesionalnost i kreativnost.

R

Auto grafika je jednostavna, upečatljiva i lako dostupna reklama velikom broju ljudi.

R

Svetleće reklame su efikasne i predstavljaju vizuelni identitet vaše firme.

R

Tende su inovativne reklame sa interesantim dizajnom, koje i najzahtevnije klijente mogu da ostave bez daha.

R

Kamionske cerade su vrlo pogodne i efikasne za reklamiranje vašeg biznisa.

R

Offset štampa je najzastupljenija i najpopularnija tehnika štampanja u svetu.

R

Web dizajn je naša usluga koja vam daje savremen dizajn za vaš web sajt. 

Zašto se mi razlikujemo od ostalih štamparija?

Iako je naša firma locirana u Nišu, to nas uopšte ne sprečava da svojim klijentima odradimo i dizajn, štampanje i montažu na terenu na teritoriji cele Srbije. Zadovoljstvo i poverenje klijenata nama je na prvom mestu i zato smo maksimalno posvećeni ovom poslu. Našoj firmi sa kreativnim timom stručnjaka je zadovoljstvo klijenata veoma bitno, jer nam na taj način pružaju dodatnu motivaciju da budemo što profesionalniji u ovom poslu. Stoga, naša štamparija je opremljena najsavremenijim mašinama i vrlo kvalitetnim materijalom za izradu reklama.