3D LED SVETLEĆA SLOVA

3D led svetleće reklame predstavljaju poseban i elegantan vid reklamiranja. Kao vid promocije proizvoda, brenda ili usluga daju potpuno novu dimenziju vašem poslovanju, bez obzira da li se radi o vašoj kancelariji ili zgradi.

Sama izrada 3D slova stvara 3D efekat, koja će dati impresivnost vašem objektu i može stvoriti pozitivan efekat na prodaju vaših proizvoda i usluga. Naša je preporuka da su najlepše reklame rađenje iz delova. Na primer, logo firme je odvojen, a naziv da bude izrađen od 3D posebnih slova.

Reklame mogu biti i bez osvetljenja, ali najbolji utisak na krajnje korisnike ostavljaju 3D led svetleća slova sa osvetljenjem

Sve 3D reklame se kod nas odrađuju mašinskim putem kako bi svaka reklama izgledala perfektno. Pored toga, u mogućnosti smo da ih izrađujemo kompletno mašinskim putem, po vašim željama i zahtevima.

Zašto je važno koristiti 3D led svetleća slova?

 

– Elegantna su i predstavljaju korisnu reklamu
– Najbolji način da vaš proizvod, brend ili uslugu reklamirate noću
– Ostavljate snažan utisak na vaše klijente
– Mali su potrošači električne energije
-Daju vam mogućnost da se istaknete od vaše konkurencije

Od kojih materijala se izrađuju:

 

Kao što smo istakli, 3D led svetleće reklame predstavljaju elegantan vid reklamiranja. Materijali koji se najčešće upotrebljavaju za izradu su: pleksiglas, kombinacija prohroma i klirita, drvo, mesing. 3D slova se mogu izraditi u svim oblicima, fontovima i veličinama shodno vašim željama i zahtevima.

Za 3D led svetleće reklame koristi se osvetljenje koje je dugotrajno i nije veliki potrošač struje. Mogu se izraditi u različitim bojama.

Sva 3D led svetleća slova mogu biti:

sa frontalnim svetlom

sa pozadinskom rasvetom

kombinovano

Danas su veoma akutelna i pokazala su se kao pozitivan efekat na poslovanje. Mi vam možemo ponuditi kompletno rešenje, raznovrsne materijale i izradu i montažu na terenu. Ulepšajte vaš prodajni ili poslovni prostor 3D led svetlećim slovima i ostavite snažan utisak na vaše klijente.