POS MATERIJALI

Kao savremena i profesionalna štamparija, Pro media, u sklopu svojih usluga klijentima nudi i uslugu POS materijala, koja predstavlja marketinški osmišljene promo materijale koji prate i prezentuju proizvod na prodajnim mestima. Ovo je jednostavno savršen način da kupcima i klijentima privučete pažnju u prodavnici ili na nekom drugom prodajnom objektu.

Cena usluge je individualna, a zavisi o odabiru materijala, njegovog kvaliteta, količini, dimenziji i zahtevnosti izvedbe. POS materijale naši stručnjaci pripremaju po želji klijenata, ali i daju prijateljski savet u perfekcionizmu reklamiranja vašeg brenda.

.

Šta su POS materijali?

POS je zapravo skraćenica od njegovog punog engleskog naziva Point Of Sales display i ima za cilj da skrene pažnju kupaca na proizvode, koji mogu biti novi proizvodi ili na posebnoj ponudi, a koriste se i za promociju posebnih događaja, npr. sezonske ili praznične rasprodaje. Zapravo, POS ili „prodajno mesto“ je oblik marketinga, obično izložbenih štandova koje brendovi koriste za promociju svojih proizvoda u maloprodajnom okruženju.

Razlog je vrlo jednostavan. Štandovi su efikasan način da privučete pažnju kupca u prodavnici kada se suoči sa više opcija istog proizvoda. Oni pružaju brendovima mogućnost da povećaju nivo angažovanja u prodavnici lansiranjem novih proizvoda, sponzorstvima događaja ili jednostavno podstaknu kupovinu uz promotivnu cenu.

Osnovne karakteristike POS materijala:

Vrhunska oštrina i preciznost u toku procesa štampanja

Ekonomičnost

Snažan vizuelan dojam

Brza, laka i kvalitetna izrada

Pospešuje kupovinu (najčešće i neplaniranu)

Prilagodljivost svim otvorenim i zatvorenim prostorima

POS materijali su trend u svetu promotivnih materijala i veoma uspešna marketinška strategija koja provereno radi. Iako nije novitet, ovo je marketinška strategija koja je kod nas tek u poslednje vreme uzela maha , pokazala se kao vrlo delotvorna. Zato je POS nova usluga naše štamparije kako bi svojim klijentima pružili samo najbolji kvalitet! Sa odličnom kombinacijom materijala, upečatljivim bojama i tekstom, uz pomoć našeg stručnog tima impresionirajte svoje klijente i poboljšajte svoje poslovanje.