LASERSKO SEČENJE I GRAVIRANJE

Marketing/advertajzing uslugama mnoge kompanije su uspele da prošire svoj biznis i na taj način poboljšale svoju tržišnu poziciju. Zahvaljujući internetu i tehnologiji, promovisanje kompanije ili brenda je više nego ikada ranije postalo vrlo jednostavno. Za uspešno reklamiranje i promovisanje vaše kompanije potrebna je kreativnost, motivacija, inovativnost i istrajnost u započetom poslu. Ukoliko još uvek niste koncepirali svoju ideju reklame vašeg biznisa, naša štamparija vam u paleti proizvoda pruža uslugu laserskog sečenja i graviranja.

Lasersko sečenje i graviranje su dve nezaobilazne komponentne u našoj firmi vrhunske tehnologije. Ovom našom uslugom možete poboljšati svoju tržišnu poziciju, steći poverenje svojih klijenata i sa njima formirati dugoročno prijateljstvo i saradnju. Zahvaljujući našoj preciznosti, a vašoj kreativnosti, vaša kompanija može vrlo brzo prosperirati i dostići visoku poziciju u industriji.

Šta je lasersko sečenje i graviranje?

Lasersko graviranje i lasersko sečenje se radi laser mašinom koja stvara fokusirani zrak svetlosti i generisanom energijom rastapa i isparava slojeve raznih materijala. Laser mašina je vrlo jednostavna i laka za upotrebu. Kontrolom parametara u radu lasera moguće je podešavati dubinu i nijansu gravure na površini materijala na kome se lasersko graviranje radi. Lasersko graviranje se može vršiti na raznim materijalima: drvo, medijapan, staklo, koža i pleksigas. Po želji klijenata kreiramo različite oblike, osmišljavamo inspirativne tekstove, dizajniramo logo firme našeg klijenta i konstruišemo i druge prezentacione reklame.

Osnovne karakteristike laserskog  sečenja i graviranja:

Kvalitetnom i savremenom laser mašinom precizno se konstruišu dimenzije željenog oblika reklame

Fleksibilnost materijala je vrlo pogodna za izradu reklame i njenu efektivnost na tržištu

Ekonomičnost i brzina tokom pravljenja reklame

Relativno mali unos toplote

Lasersko sečenje i graviranje predstavlja jedan od najsavremenijih metoda obrade drveta i drugih pogodnih materijala za reklamnu i dekorativnu ulogu. Cena naše usluge je projektovana u zavisnosti od vrste materijala i njegovog kvaliteta. Ukoliko vam se dopada ovaj način reklamiranja, možete nas u svakom trenutku kontaktirati na društvenim mrežama. Odgovorićemo rado na svako vaše pitanje i dati vam po neki savet kako da na najefikasniji način prezentujete svoju kompaniju.