LED NEON REKLAME

Kao savremena i profesionalna štamparija, Pro media, u sklopu svojih usluga klijentima nudi i LED neon reklame. LED neon reklame predstavljaju vrlo moderan i elegantan stil reklamiranja vašeg brenda ili firme. Izuzetno arhitektonsko osvetljenje ovih reklama je relevantno zbog savršenog oslikavanja svih kontura i arhitektonskih obeležja firme.

Našoj štampariji je zadovoljstvo i poverenje klijenata na prvom, ujedno, i najvažnijem mestu. Stoga, Pro media štamparija može neonske reklamne oznake oblikovati upravo po vašoj želji ili vam dati prijateljski savet u perfekcionizmu reklamiranja vašeg brenda.

Šta su LED Neon reklame?

Predstavljaju silikonsko crevo sa LED diodama koje sa svojim izuzetnim dodacima je izgrađeno da sačuva uniformnost u svetlu. Neonske cevi su ispunjene plemenitim gasom neona ili argona i zbog tih hemijskih supstanci dobija se 100% svetlosni efekat reklame. Neon je gas bez ukusa i mirisa, pa je zato vrlo pogodan za punjenje reklamnih svetlećih cevi, baš kao i argon. Ove reklame su impresivne i zbog isijavanja svetlosti boje po želji klijenta: plava, crvena, zelena, ljubičasta i žuta. Upečatljivost i skladnost boje reklamne oznake brenda/firme našeg klijenta je ključna komponentna u prosperitetu njegovog biznisa. Zato je Pro media opremljena najsavremenijim profesionalnim mašinama za izradu ovih reklama i najkvalitetnijim cevima i diodama.

Zašto je važno da se koriste?

Fleksibilne su, lako se oblikuju po želji klijenta i nisu lomljive

Upečatljive su i privlače pažnju ljudi gde god da se postave

Vrlo su praktične i jednostavne za upotrebu

Izuzetno mala potrošnja električne energije

Ogromna prednost tehnologije je sveprisutna i pruža ljudima mogućnost da unaprede svoje biznise. Savremene mašine za štampu i grafičku obradu su plus u ovom poslu, jer bez njih, efektivnost reklame ne bi bila u prvom planu. Dodatni bonus naše štamparije je izuzetna privrženost klijentima i maksimalna preciznost u izradi reklama. Ako želite da prosperirate i ako vam se dopadaju, mi vam u svakom trenutku stojimo na raspolaganju. Upravo zbog svoje upečatljivosti, pokazale su se kao povoljan efekat u reklamiranju. Budite i vi autentični i primećeni u svom poslu.