DIGITALNA ŠTAMPA MANJIH FORMATA

Digitalna štampa manjih formata je popularna i efikasna tehnika štampanja kako u svetu, tako i kod nas. Ovo je jedan od marketinških načina kojim se izražava kvalitet vašeg poslovanja, vaša individualnost, profesionalnost i kreativnost.

Naša štamparija, ProMedia Creative, kao štamparija koja raspolaže savremenim mašinama, u sklopu svojih profesionalnih usluga nudi i ovu uslugu. Cena brendiranja objekta je koncepirana u zavisnosti od odabira materijala, dimenzije i kvaliteta.

Šta je digitalna štampa manjih formata?

To je inovativna metoda obeležavanja i reklamiranja vašeg biznisa. Ova tehnika štampanja je pogodna za izradu: vizit karti, flajera, jelovnika, brošura, kataloga, memoranduma, kalendara, nalepnica, etiketa i knjiga manjeg tiraža.

Proces izrade digitalne štampe manjih formata nije komplikovan i funkcioniše po vrlo jednostavnom principu. Predstavlja direktnu štampu sa računara u mašinu za digitalnu štampu, koja za svega nekoliko minuta izbacuje prvi otisak.

Mašina koju koristimo za digitalnu štampu je savremena, brze produkcije i omogućava da digitalni otisak bude vrhunskog kvaliteta. Naši zaposleni koriste originalne boje i tonere za štampu, koji su dugotrajni i vrhunskog kvaliteta.

Pored štampanja reklamnog materijala, naša štamparija koristi digitalnu štampu i za štampanje doktorskih disertacija, master radova i svih drugih materijala koji zahtevaju štampu u boji.

Osnovne karakteristike digitalne štampe manjih formata:

Brzina i efikasnost izrade

Visok kvalitet papira i boja

Praktičnost

Povoljna cena

Otpornost i dugotrajnost

Kratak rok isporuke

Zašto je ova vrsta digitalne štampe deo naših usluga?

Digitalna štampa manjih formata je samo jedan od načina kojim možete da unapredite svoje poslovanje i učinite svoj biznis uspešnijim i popularnijim. Ovom tehnikom štampanja  trudimo se da našim klijentima ponudimo najbolje i najkvalitetnije i pomognemo im u u promociji njihovog biznisa.

Ukoliko nemate ideje kako bi izgledao reklamni dizajn, zaposleni u našoj štampariji vam mogu pomoći. Našim kreativnim idejama i savetima, a sa lepo osmišljenom digitalnom štampom, ispunićemo svaki vaš zahtev.